¡HO, HO, HO! ¿NOSALTRES NAZIS? ¡HO, HO, HO!

¡HO, HO, HO! ¿NOSALTRES NAZIS? ¡HO, HO, HO!

Alguns publicistes i polítics espanyols, com qui entona un mantra en comptes de mirar d’articular uns mínims arguments que s’aguantin i que els aguantem, insisteixen i repeteixen, amb gran divertiment per part nostre, que els catalans favorables a la independència som una colla de nazis que escampem tots els mals de l’univers, entre ells l’odi racial, tot i que castellans, aragonesos, andalusos, extremenys, murcians, gallecs, senegalesos, marroquins, pakistanesos, sud-americans, i un llarguíssim etcètera, establerts a Catalunya poden donar testimoni que aquí ens barregem tots amb tots sense fer cap ai ni cap uix en qüestions de races, idees ni mentalitats. A més a més, fa encara més riure que a alguns d’aquests agosarats opinadors i tertulians se’ls marquin les corretges falangistes sota la camisa d’Armani i que demanin un desembarcament de Normandia contra Catalunya, això sí, des del port de Bujaraloz. Un altre front d’Aragó, ¡vaja! Deu ser per això que es volen menjar el cabal de l’Ebre riu amunt, per poder-lo passar a peu pla en rememoració de la batalla homònima.

Bé, arribats aquí, podríem anar rebatent amb paciència —una cosa que l’estultícia insultant (fins i tot per insultar s’ha de ser intel·ligent) fa venir ganes de perdre i engegar-los a dida— totes i cadascuna de les acusacions que sota l’epítet de “nazis” se’ns fan. Tampoc no es pensin que costaria gaire, perquè les afirmacions estan tan fora de lloc que només cal passejar-se per qualsevol carrer de Catalunya per veure com en són, de forassenyades i de goebbelesianes —els que les fan sí que practiquen l’Agitació i Propaganda que la dictadura nazionalsocialista va convertir en ministeri (una mentida repetida contínuament acaba sent veritat per la majoria)—.

A veure, això que l’independentisme català s’assembla al nazisme és allò de trobar similituds entre un ou i una castanya o, com diuen els castissos d’allà, confundir el culo con las témporas. En canvi, sí que podríem trobar tota una colla de concomitàncies ideològiques i sobretot d’interessos amb el feixisme entre aquells que es neguen a condemnar la dictadura franquista i que s’asseuen a la bancada del PP al Congrés o que formen part del govern espanyol. Deixem-ho així.

Però la veritat és que no cal escarrassar-nos gaire a demostrar-los res, perquè seria com parlar amb una paret i continuarien des de l’altra banda, contra tota evidència, amb el seu tediós mantra anticatalà: nazis, nazis, nazis, mentre anirien dibuixant mandalas amb el yugo y las flechas, que no són precisament les de l’amor que cantava Karina, o directament amb l’esvàstica. Com que el 9-N i la caiguda del Mur els ha servit a sobre per fer comparacions ara amb el comunisme de l’Alemanya de l’Est —embolica que hace fuerte, que deia aquell inútilment perquè l’entenguessin a Madrid—, nosaltres sí que hauríem d’abatre un mur mental que els empresona les neurones de la llibertat i del respecte. Però no paga la pena. Quina mandra, ¿oi?, un cop ja hem desconnectat mentalment d’Espanya.

Només podem dir de manera irrefutable que, si l’afirmació tan reiterada sobre nazisme català fos veritat, tots els que la fan ja s’haurien empadronat a Catalunya. I no n’hi hauria cap que hagués fugit a Madrid.

9-N del 2014

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Articles sociopolítics. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a ¡HO, HO, HO! ¿NOSALTRES NAZIS? ¡HO, HO, HO!

  1. Enhorabona per l’article. I ja que parlem de nazis, potser convé recordar les declaracions de l’ínclit F. de Azúa, un dels que suposo que integra la plataforma Libres e Iguales, que deia que s’hauria d’agafar tots els nens de Catalunya i portar-los -també suposo- a Espanya. Òbviament, per evitar-los l’adoctrinament ideològic que el pèrfid nacionalisme català practica en les seves ànimes innocents. Com en el cas, tristament cèlebre, dels “nens de la guerra”, que la República va traslladar, quan la derrota era imminent, a l’antiga URSS i a Mèxic, però al revés. En el primer cas, per salvar-los d’una mort (física, probable; intel·lectual i moral, segura) anunciada. En el segon, per “reeducar-los” en el nacionalsindicalisme de les FET i de les JONS. Les declaracions del cosmopolita de Azúa són feixisme en estat pur, el que li traspuen les corretges falangistes que, com tu dius, amaga sota la camisa d’Armani.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s